افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 20 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33486 تعداد نوشته های امروز : 11×
17 آبان 1402 - 17:52
شناسه : 50342

سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه با اشاره به آغاز صید ماهیان گرمابی در استان، پیش بینی کرد: امسال میزان تولید ماهیان گرمابی در استان به حدود شش هزار تن برسد.

پ
پ

سهراب صحرایی در گفت و گو با ایسنا، با پیش بینی افزایش تولید ماهیان گرمابی در استان، گفت: در حالی که سال گذشته حدود ۵۵۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید شد، امسال پیش‌بینی می‌شود تولید ماهیان گرمابی در استان به قریب شش هزار تن برسد.

صحرایی با بیان اینکه ۹۵ درصد ماهیان گرمابی تولیدی در استان در مزارع مجتمع پرورش ماهی شهدای شهرستان قصرشیرین تولید می‌شود، گفت: در دیگر شهرستان‌ها هم استخرهای منفرد پرورش ماهی گرمابی به تعداد محدود فعال است.

سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه افزود: چهار نوع ماهی گرمابی شامل کپورمعمولی، کپور علف خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) در استان کرمانشاه تولید می شود.

 صحرایی یادآور شد: استان کرمانشاه رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را در بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد.

صحرایی گفت: برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا دی ماه ادامه می‌یابد.

 انتهای پیام

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷