افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 20 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33477 تعداد نوشته های امروز : 2×
راه اندازی اولین واحد فرآوری سس هوموس کشور در استان کرمانشاه
28 آبان 1401 - 21:09
شناسه : 33906

مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه گفت : اولین واحد فرآوری سس هوموس کشور در استان کرمانشاه راه اندازی می‌شود.

پ
پ

کریمی مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد با برآورد ۲۰ میلیارد تومان در شهرستان صحنه راه اندازی می‌شود گفت : از این میزان ۱۲ میلیارد تومان آن تسهیلات است.

وی با اشاره به صادرات این محصول به کشور‌های عربی به عنوان پیش غذا گفت: تفاوت این واحد فرآوری با سایر واحد‌های صنایع تبدیلی درکشور این است که واحد‌های دیگر خمیر فلافل، نخود چی، کنسرو نخود تولید می‌کنند و سس هوموس برای نخستین بار است که تولید می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه گفت: این واحد با پیشرفت ۲۵ درصدی تا سال دیگر به بهره برداری می‌رسد.

کریمی با بیان اینکه در این واحد ۵۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد ادامه داد: حدود ۴ ماه عملیات اجرایی این واحد فرآوری با ظرفیت ۱۰ هزار تن آغاز شده است .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷