افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 20 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33490 تعداد نوشته های امروز : 15×
دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند
29 آذر 1402 - 11:17
شناسه : 53265

یک بررسی تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مصرف دانه چیا ممکن است در کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر باشد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از مهر از هلث لاین، مقاله جدید نشان می‌دهد که دانه چیا ممکن است دارای ویژگی‌های غذایی باشند که به مدیریت فشار خون کمک کرده و از مزایای ضد التهابی برخوردار باشند.

دانه‌های چیا حاوی مواد مغذی زیر هستند:

• اسیدهای چرب اشباع نشده که می‌توانند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشند

• فیبر بالا که می‌تواند در تثبیت سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های مربوط به دستگاه گوارش کمک کند

• پروتئینی که ممکن است به درمان سرطان و فشار خون بالا کمک کند

• آنتی اکسیدان‌ها

• خصوصیات ضد میکروبی

محققان ژنوم چیا را بررسی کردند، این بدان معنی است که آنها اطلاعات ژنتیکی آن را در یک آزمایشگاه بررسی کردند.

محققان به ۲۹ ژن در دانه‌های چیا که به بیوسنتز چرب اشباع نشده (PUFA) و ۹۳ ژن که به خاصیت ژل تشکیل دهنده در پیرامون آن، کمک می‌کند پی بردند.

به گفته محققان، این ترکیبات ممکن است فوایدی مانند اثرات ضد التهابی، تنظیم گلوکز و کنترل فشار خون داشته باشند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷