به گزارش افق کرمانشاه، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: مردم برای پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند.
دکتر سمیعیان با بیان اینکه عامل انتشار این بیماری نوعی کنه است که با شروع فصل گرما فعالیت آن بیشتر شده اظهار داشت: تاکنون موردی از ابتلا به این بیماری طی سالجاری در استان کرمانشاه گزارش نشده است.
وی با بیان اینکه این بیماری مشترک بین انسان و دام است و با توجه به اینکه تنها علامت بالینی آن در دام داشتن تب خفیف در مقطعی از چرخه زندگی ویروس است گفت: تشخیص دام بیمار تقریبا غیرممکن بوده و افراد در هنگام ذبح حتما از پوشش حفاظتی لازم همچون عینک و دستکش استفاده کنند.
دکتر سمیعیان با بیان اینکه تنها راه اطمینان از سلامت گوشت نگهداری آن در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال) به مدت حداقل ۲۴ ساعت است خاطر نشان کرد: این اقدام در کشتارگاههای صنعتی استان انجام میشود.
وی از مردم خواست گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید گوشت دامهای کشتار خیابانی و غیرمجاز بطور جدی خودداری کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلف موارد را با شماره تماس ۱۵۱۲ و یا شماره پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.
صفحه اصلی » گروه » اخبار مهم روز کرمانشاه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان :برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی تهیه کنید.
ثبت دیدگاه