افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 20 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33486 تعداد نوشته های امروز : 11×
بازرسی از کارگاه های نان برنجی در کرمانشاه
29 اسفند 1400 - 22:30
شناسه : 20742

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: اکیپ های مدیریت غذا در قالب پایش نوروزی کار بازرسی بر کارگاههای نان برنجی پزی را آغاز کرده اند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، بازرسی از کارگاه های نان برنجی در کرمانشاهشهریار مستوفی با بیان اینکه این بازرسی‌ها از ۲۶ اسفند آغاز شده است گفت: این اقدام به منظور حفظ سلامت مردم انجام می‌شود و کارشناسان در این بازدید‌ها توضیحات لازم را به تولیدکنندگان در خصوص دستورالعمل ها و استفاده نکردن از رنگ‌های مصنوعی در تهیه محصول ارائه خواهند کرد.

وی گفت: در صورت مشاهده تخلف و مغایرت با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد‌های موجود در تولید محصول  با واحد‌های متخلف بر اساس قانون برخورد خواهد شد.  

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷