به گزارش افق کرمانشاه به نقل از مهر از مدیسن نت، رژیم غذایی نقش زیادی در سلامت کلی ایفا میکند و این مطالعه تأیید کرد که رژیم غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات فشار خون را کاهش میدهد و در عین حال سلامت قلب و کلیه را بهبود می بخشد. و اگرچه بیشتر رژیمهای غذایی مدرن شامل محصولات حیوانی هستند که سطوح بالایی از اسید ناسالم را در بدن تولید میکنند، میوهها و سبزیجات میتوانند به خنثی کردن این اسید کمک کنند.
دکتر «دونالد وسون»، سرپرست تیم تحقیق و پروفسور پزشکی داخلی در دانشگاه تگزاس، گفت: «باید به یاد داشته باشیم که رژیمهای غذایی معمولی که در جوامع مدرن میخوریم حاوی محصولات حیوانی مانند گوشت بسیار بیشتر از میوهها و سبزیجات است.»
در این مطالعه، ۱۵۳ بیمار مبتلا به فشار خون اولیه که سطح اسید خون آنها بسیار بالا بود به سه گروه تقسیم شدند: آنهایی که ۲ تا ۴ فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند; کسانی که قرص بی کربنات سدیم مصرف کردند؛ یا کسانی که درمان استاندارد فشار خون و داروها را دریافت کردند. بیماران به مدت پنج سال تحت نظر بودند.
محققان دریافتند هر دو گروه بیمارانی که میوه و سبزیجات بیشتری میخوردند یا قرصهای بی کربنات سدیم مصرف میکردند، سلامت کلیههایشان بهبود یافت. با این حال، تنها رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات باعث بهبود سلامت کلیه و سلامت قلب میشود.
وسون گفت: «به همین دلیل است که نتیجهگیری ما از این مطالعه این است که رژیمهای غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات باید اولین کاری باشند که ما در درمان افراد مبتلا به فشار خون بالا انجام میدهیم. بنابراین، نظر ما این است که باید با رژیم غذایی شروع کنیم و سپس در صورت لزوم دارو اضافه کنیم.»
در این مطالعه میوههایی مانند سیب، پرتقال، هلو و کشمش در اختیار بیماران قرار گرفت. سبزیجاتی از جمله هویج، گل کلم، بادمجان و کاهو نیز به شرکت کنندگان داده شد. مشخص شد که کشمش بیشترین تاثیر را در خنثی کردن اسید در بدن دارد.
ثبت دیدگاه